Haletudser fakta
Haletudse – Wikipedia, den frie encyklopædi
Haletudserne svømmer rundt og vokser. Du skal fodre dem med fiskefoder. Efter et par uger vil de begynder at få ben. Først vokser bagbenene ud – siden forbenene …
Hold haletudser | skoven-i-skolen.dk
Fra æg til haletudse. Der går ca. 10-12 dage fra æggene er lagt i vandkanten, til de bliver til haletudser. I deres første dage bliver haletudserne …
Her kan du læse, hvordan I kan finde frø-æg, holde haletudser og se dem forvandle sig til frøer eller tudser.
Frøer og haletudser – Naturekspeditionen
Frøer og haletudser
Sidst i marts og i april kan I finde frø- og tudseæg ved bredden af vandhullerne. I kan tage en snes æg eller tudser med hjem og følge deres udvikling.
Bliv klog på haletudsens udvikling til frø og få inspiration til dit eget hjemmestudie med hjælp fra Naturekspeditionen.
Haletudser | Grønne Spirer
Haletudse – fakta. Frøer og tudser hører til padderne: I Danmark har vi 3 tudsearter: skrubtudse, strandtudse og grønbroget tudse, og 8 frø arter: butsnudet …
Tag ud i naturen og find frø- og tudseæg
En leg om forvandling fra æg -> haletudse – ULF i Aarhus
Fakta. Længde: 39-80 mm. Æglægning: Fra ultimo april til primo maj. Antal æg: 800-2.000 æg i lang, pølseformet klump. Haletudse, udvokset: 100-200 mm.
løgfrø – Naturhistorisk Museum
Men fiskene spiser ikke haletudserne, fordi de er giftige og ildesmagende. Fiskene spiser derimod stor vandsalamander, som er skrubtudsens fjende og …
Oplev haletudser på Frederiksø og Christiansø – Ertholmene
Haletudsen kommer ud af de æg, som frøerne lægger om foråret. Når haletudsen er ca. 11 uger gammel, er den blevet til en lille frø og kan gå i land.
Haletudser på Frederiksø og Christiansø – Læs på Rundt i Danmark. Find dem bla. i den lille dam/brønd ved Lille Tårn på Frederiksø.
Skrubtudse – Miljøstyrelsen
Skrubtudse
Frø – information og facts om dette dyr
Frø – information og facts om dette dyr – Læs facts og informationer om dyret her!
Keywords: haletudser fakta